Radioposusje
- čet 05, 2017

Nakon ekskluzivne premijere Balkan remix verzije pjesme "Kombinacija", mladi Luka Basi, koji se široj javnosti predstavio velikim hitom s Joletom "Nisam ja od jučer", objavio je i tzv. "Radio edit" verziju pjesme "Kombinacija"koja koketira sa svjetskim latino zvukom i modernim reggaeton ritmovima koji su u posljednje vrijeme osvojili svijet. Uz tu, službenu verziju "Kombinacije", s kojom će Luka prvi put nastupiti na najvećem domaćem diskografskom festivalu, CMC festivalu u Vodicama, objavljen je i Official video spot pjesme. Spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=ocUK107sVGs 

"Najviše mi znače dobre reakcije publike! CMC festival je za 20-ak dana i drago mi je da je već Balkan Rmx verzija, koju smo prvo pustili kao "trailer" pjesme, oduševila puno ljudi. Sada smo uz latino verziju napravili i više radiofoničnu i sexy verziju za koju mislim da će odlično proći ovoga ljeta!", rekao je zgodni Luka.

Luka najavljuje i još jedno veliko iznenađenje, snimanje pjesme s jednom od najpoznatijih hrvatskih pjevačica zabavne glazbe. "Uz promociju ‘Kombinacije’ i pripreme za CMC festival, snimamo novi duet na koji sam vrlo ponosan. Sretan sam što sam kroz duet s Joletom započeo svoju priču na glazbenoj sceni, a pjesma koja će uskoro izaći, u “kombinaciji” s predivnom ženom i pjevačicom, nešto je što jedva čekam i vjerujem da će slušatelji biti ugodno iznenađeni.”